1
2
3
4

Dezvoltă-ți engleza în discuții cu voluntari internaționali.

15 Ianuarie 2020111

Dacă îți dorești să-ți îmbunătățești engleza, atunci te poți înscrie la ENable, un curs organizat de AIESEC Chișinău, destinat tinerilor între 16 și 25 de ani.

Programul cuprinde activități de public speaking și gândire analitică, dar și subiecte libere de discuție și jocuri interactive. În cadrul acestuia, participanții vor lucra atât cu locali, cât și cu voluntari de peste hotare (Lituania și China).

Cursul se va desfășura între 20 ianuarie și 15 februarie, în fiecare luni, miercuri și vineri. Acesta costă 400 de lei.

Te poți înregistra completând formularul AICI.

Detalii poți vedea pe Facebook.

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.