1
2
3
4

Ești în pană de idei și nu ai mulți bani pentru decorațiuni de Crăciun? Iată câteva exemple pe care le poți face singur

06 Decembrie 201976

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar decorațiunile sunt elementul principal care îți transformă casa sau oficiul într-un adevărat loc magic. Dacă nu ai timp suficient pentru improvizare și nici bani mulți pentru a cumpăra decorațiuni, vezi mai jos câteva idei pe care le poți face singur.

# Ornamente lego

# Ornamente din becuri
# Ornamente din puzzle

# Ornamente din nasturi


# Ornamente din ziare


# Ornamente din capace

# Ornamente croșetate/împletite

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.