1
2
3
4

Oportunități de studiu în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru vara 2020

19 Decembrie 201919

Ambasada SUA în Republica Moldova anunță apelul pentru ofertele de studiu în Statele Unite ale Americii, pentru studenți, educatori școlari și bursieri, pentru vara 2020. Acesta este un program academic intensiv pe termen scurt, al cărui scop este de a oferi participanților posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de conducere.

Programul constă dintr-o serie echilibrată de discuții, seminare, lecturi, prezentări de grup și prelegeri. Cursurile și activitățile în clasă vor fi completate cu vizite de studiu, activități în teritoriu și oportunități de voluntariat în cadrul comunităților locale.

Termenul limită de aplicare este 31 decembrie 2019.

Pentru informații suplimentare privind ofertele de studiu și modul de aplicare accesați adresa electronică:https://md.usembassy.gov/apply-for-summer-2020-study-of-the-u-s-institutes-programs/.

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.