1
2
3
4

Contacte

Echipa platformei ”e-focus” salută comentariile și întrebările tale legate de activitatea noastră. Dacă nu ai găsit răspunsurile pe website-ul nostru, poți să ne contactezi prin poșta electronică, telefon și poșta obișnuită:

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA

+373 230 23619
Programul de lucru: de luni până vineri, 09.00-18.00.

str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, Republica Moldova

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.