1
2
3
4

Absolvenții Colegiului ”Mihai Eminescu” au fost informați despre oportunitățile de angajare după absolvire

19 Februarie 2020376
Astăzi, echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA a fost în vizită la Colegiului ”Mihai Eminescu” cu scopul informării tinerilor despre oportunitățile de angajare după absolvire. În cadrul vizitei tinerii au fost informați despre importanța angajării în câmpul muncii după finisarea studiilor.
Tinerii au fost informați despre:
  • Ce este un CV?
  • Model CV
  • Fotografia din model CV

Cu suportul Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA în perioada 2018-2019 au fost angajați peste 200 de tineri.

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.