1
2
3
4

EVENIMENT PENTRU TINERI PASIONAŢI DE FIZICĂ! TECH WOMEN TE AŞTEAPTĂ!

17 Ianuarie 2020170

Ești la curent cu tendințele de securitate cibernetică? Pe măsură ce lumea devine mai interconectată digital, menținerea securității cibernetice va deveni mai dificilă. Vină la un eveniment pentru tineri pasionați de fizică și află mai multe!

Instrumentele digitale sunt conectate din ce în ce mai mult la infrastructura fizică, iar securizarea corectă a sistemelor critice rezultate este esențială pentru a preveni riscul de a deveni victimele atacurilor cibernetice. În țara noastră, 80% dintre atacuri sunt favorizate chiar de utilizatorii finali.

Te-ai întrebat vreodată care este comportamentul prudent în mediul online, atât din perspectiva unei companii, dar și din al unui utilizator? Ce se întâmplă cu informațiile tale după ce le introduci în mediul online? Mai mult, care este impactul dispozitivelor IoT asupra regulilor minime de securitate personală?

Tech Women te invită la un eventiment pentru tineri pasionaţi de fizică, pentru a aborda tema din diferite perspective. Vei analiza comportamentul utilizatorilor de pe dispozitivul personal și cum comoditățile cotidiene îi pot expune la riscuri de confidențialitate. De asemenea, vei înțelege de ce riscurile cibernetice sunt amenințări ale unei companii, și care este impactul asupra societății.

Tech Women vine cu un invitat surpriză! Vei avea ocazia să interacționezi cu unul dintre cei mai importanți experți în securitate cibernetică din regiune, pentru a obține răspunsuri la întrebări și pentru a-ţi îmbunătăți experiența cu tehnologiile informaționale.

Locație: Tekwill, sala Frontend;
Data: 05.02.2020;
Ora: 18:30;
Prezentator: Carina Tarlev.

Pentru a te înregistra, accesează link-ul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9MLztd7-K5aNkbCH4S8WCIkPwsm0QvXHpGfpc-Vs-caap_g/viewform.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Guvernului Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de excelență TIC Moldova”, Tekwill, implementat de Asociația Întreprinderilor TIC din Moldova (ATIC).

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.