1
2
3
4

Eurovision 2020. Moldova va evolua în cea de a doua semifinală a concursului

30 Ianuarie 2020405

Reprezentantul Moldovei la Eurovision 2020, care încă nu a fost selectat, va participa în cea de-a doua semifinală a concursului. Aceasta va avea loc în data 14 mai.

În cea de-a doua semifinală vor mai participa Austria, Danemarca, Bulgaria, Polonia, Elveția, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania și Estonia.

În prima semifinală, care va avea loc pe 12 mai, vor evolua reprezentanții din: Rusia, Macedonia, Norvegia, Belarus, Cipru, Lituania, Croația, Suedia, Azerbaidjan, Malta, Israel, Slovenia, Australia, Ucraina, România, Irlanda și Belgia.

Participanții din Marea Britanie, Germania, Spania, Italia și Franța, precum și țara câștigătoare a anului trecut – Țările de Jos – vor merge automat în finale.

Amintim că membrii Comitetului de organizare au mai decis că audițiile live ale pieselor înscrise în selecția națională a Concursului Eurovision 2020 se vor desfășura pe 1 februarie, ora 15.00.

Cea de-a 65-a ediție a concursului va avea loc în Rotterdam și va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 și 14 mai și finala care va avea loc în data de 16 mai. Competiția muzicală, tradițional, va fi transmisă în direct de Moldova 1 și online pe: http://www.trm.md/

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.