1
2
3
4

Află cum poți învăța eficient limbile străine într-un mod care cucerește tot mai mult întreaga planetă

18 Decembrie 201994

Când te afli în clasă, cine ai spune că are mai multe cunoștințe despre subiectul predat – profesorul sau colegul de clasă? Cu cine te simți de obicei mai confortabil și mai natural: cu profesorul sau cu colegul de bancă? Experiența cui ți-ar fi mai apropiată? Cea a învățătorului sau a colegului?

EducationUSA și America House te invită pe 18 decembrie să găsești răspunsurile la aceste întrebări, să afli despre învățarea peer-to-peer (de la egal la egal) și cum ai putea aplica experiența americană în acest domeniu.

Prezentatoarea este Caroline Brewton, studentă din SUA, care a încercat această metodă și este dornică să ți-o împărtășească.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.