1
2
3
4

Cum privim provocările vieții: ca obstacole sau ca oportunități?

10 August 2020715

Tindem mereu să fim fericiți, să zâmbim, să împărțim bucurii și momente frumoase indiferent de obstacolele care apar în viața noastră.
Oare există cineva, care în decursul vieții să nu fi avut obstacole?
Cred că nu....De aceea, trebuie să trăim din plin atâta timp cât flacăra vieții și a speranței este încă vie, după ce apune nu ne rămân decât amintirile.
Dacă nu iubești în timpul vieții atunci când, dacă nu zâmbești în timpul vieții atunci când, dacă nu trăiești cu adevărat în timpul vieții, atunci când?
Oricum, timpul înapoi nu-l putem da ca să zicem că avem din nou vreme să ne trăim viața așa cum ne-am fi dorit. Mulți dintre noi se împiedică la primul obstacol al vieții. Nu sunt capabili să poată trece peste aceste greutăți.
Dumnezeu este bună cu noi și ne-a înzestrat cu răbdare și bucuria de a trăi, dar nu ne-a înzestrat cum să avem o viață lipsită de probleme și griji. Probabil, că în viață dacă găsești un drum fără obstacole, drumul acela nu duce nicăieri. Dumnezeu nu te iubește datorită performanțelor tale. Nimic din ceea ce ai putea face tu nu Îl poate determina pe Dumnezeu să te iubească mai mult decât El deja te iubește – şi nu este nimic care să-L determine să te iubească mai puțin. El te iubește chiar mai mult decât te iubește tu însuți.
Trăiți-vă viața cu toate obstacolele ei, pentru că este frumoasă ca un răsărit de soare alături de Domnul. Viața este scurtă dar în același timp poate fi și foarte frumoasă dacă știți cum să o construiești.

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.