1
2
3
4

Școala de vară “Culture, Communication, Heritage, Security”

20 Iunie 201931

În perioada 22 iulie – 9 august 2019 va avea loc Școală de Vară 2019, organizată de Universitatea Mykolas Romeris, Lituania.

Școala de vară este destinată studenților de la cilul I Licență și ciclul II Master.

Programul Școlii de vara include: prelegeri, workshop-uri de creație, excursii și vizite la instituțiile publice din Lituania, etc.

Aplicarea la Școală de Vară se efectuează on-line prin completarea formularului de participare, accesând următorul link: https://apply.mruni.eu/courses/course/135-nondegree-studies-mru-summer-university-2019?search=112962.

Locul: Vilnius (Lituania).

Data: 22 iulie – 9 august 2019.

Durata: 3 săptămâni.

Programul Școlii de Vară puteți descărca aici: Summer-University-program.

Pentru mai multe detalii accesați pagina web a Școlii de Vară: http://summer.mruni.eu.

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.