1
2
3
4

Care sunt cele mai bine plătite profesii?

28 Noiembrie 2019455

Potrivit Biroului Național de Statistică, în trimestrul III, salariul mediu lunar brut a constituit 7 385 de lei, înregistrând o creștere de 13,5 % față de aceeași perioadă a anului 2018. Cel mai mare salariu (bugetar) este oferit în domeniul informații și comunicații, iar cel mai mic în agricultură.

În trimestrul III, câștigul salarial mediu lunar în sectorul bugetar a constituit 6 456,4 lei (+14,8 % față de trimestrul III 2018), iar în sectorul economic (real) – 7 726,6 lei (+12,9 % față de trimestrul III 2018).

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.