1
2
3
4

FMF organizează un concurs pentru studenții care doresc să devină jurnaliști sportivi de performanță. Care sunt condițiile de participare

24 Ianuarie 2020212

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) demarează un concurs pentru toți studenții pasionați de sportul rege, care își doresc, în viitor, să activeze în calitate de jurnaliști sportivi, specializați în domeniul Fotbal. Obiectivul concursului este reflectarea de către noua generație a activităților FMF, în special a meciurilor Diviziei Naționale și a evenimentelor Grassroots (fotbalul de copii și juniori).

Condițiile concursului sunt:

Participantul trebuie să scrie cel puțin 4 articole/reportaje pe lună de la evenimentele organizate de FMF, timp de 4 luni, până la finalul primei părți a Diviziei Naționale 2020 (luna iunie curent). În total trebuie să realizeze cel puțin 15 articole. Materialele urmează a fi plasate pe pagina personală de Facebook sau Instagram și expediate sub formă de link la material pe poșta electronică a Departamentului comunicare FMF.

FMF va asigura fiecare participant la concurs cu acreditări la toate meciurile primei jumătăți a Diviziei Naționale 2020. Pe lângă aceasta, fiecare concurent va beneficia de carnete și pixuri marca FMF și de anuare ale fotbalului moldovenesc, cu toată statistica din ultimele 2 sezoane ale Diviziei Naționale.

Până pe data de 10 martie, Departamentul comunicare FMF va organiza pentru participanți un seminar de instruire gratuit.

Departamentul Comunicare FMF va face la sfârșitul fiecărei luni un bilanț al activității participanților la proiect, iar cel mai bun dintre participanți va fi premiat cu literatură din domeniul fotbalului.

Premiul cel mare se va acorda la finalul proiectului, luna iunie 2020. Învingătorul va fi desemnat de o comisie alcătuită din jurnaliști sportivi consacrați și colaboratori ai FMF.

Premiul mare este angajarea timp de 3 luni (perioadă de probă) în Departamentul Comunicare FMF, cu salariu fix și cu posibilitatea de prelungire a contractului, în cazul în care ambele părți își vor dori acest lucru.

Toți studenții care vor să se înscrie în proiect trebuie să expedieze un CV împreună cu un eseu de o pagină A4 pe tema „Cum trebuie de promovat fotbalul”, „Cum să popularizăm fotbalul în Republica Moldova” pe adresa presa@fmf.md până pe data de 10 februarie.

18
cursuri gratuite
Credem că intruirea la distanță este o oportunitate
valoraosa pentru tineri

Despre platformă

E-focus este o platformă online elaborată și dezvoltată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Fiind o platformă e-learning, aceasta reprezintă utilizarea de media electronică și a tehnologiilor informaționale și de comunicație, în domeniul educației nonformale a tinerilor, în ceea ce privește cariera acestora.

Cu platforma ”e-focus”, ai acces la resurse educaționale gratuite, îți folosești timpul rațional pentru formare, comunici într-un mediu prietenos pentru tineri și ești în același timp conectat la un viitor al tehnologiilor moderne. Misiunea platformei este îndreptată în a ajuta tinerii, să obțină informațiile actualizate despre carieră, inclusiv obținerea de cunoștințe și abilități necesare în diverse domenii de interes profesional. Platforma este o oportunitate oferită absolut gratuit tuturor, și este elaborată în baza principiilor de accesibilitate, flexibilitate și adaptabilitate.